http://1.bp.blogspot.com/-2hVp8hMrY74/TpvKrnCS1hI/AAAAAAAABA8/iR15RWrUaYA/s320/girlpurple.png Story of me Lya
HIDUP NIE IBARAT SOALAN MATEMATIK NAK SELESAI SOALAN MATEMATIK YG SUSAH KENA ADA FORMULA,SAMA LAH JUGA DENGAN HIDUP KENA ADA STRATEGI BARU SENANG NAK SELESAIKAN

Thursday, 24 October 2013


Lama x update kan..ngatkn x bleh login dah kat blog ku nie..haha rndu sngat dah nak tulis something kat sni.Well skrang nie aq tngh final exam tnggal 2 paper jak lgi sblum aq blik rumah x sbar nya maw blik kg mkan puas2 spaya tmbah tembam..haha
Rsa mcam bru skjap jak aq kat polikk nie rsa mcm msih junior sdangkn dah sem 5  dah nak sem akhir pon insyAallah mudah2 teda paper yg sngkut sem nie x snggup rsanya maw smbung sem ckup2 lah 6 sem jak kn.
Dalam aq enjoy the life as student ada jga lah susah senang yg wjib aq rsakn..dah Lumrah hidup bgtu kn.just go on with the flow sja lah mcam cash flow yg mmng siap2 dah ada jwapan tnggal kta cri jlan mcam mna nak dpat jwapan tu dgn usaha yg kta buat(apa yg aq merepek nie).Skrang nie life aq ok mcam besa n tngh cuba nak lupakn org yg aq rsa aq btul2 syang tpi syangnya curang kat blkngq ada gf len..haha tersngt shock bla taw
Crta nie pon aq taw kat fb bla dia wat relationship gan org len tpi pas tu relay tu maybe d'delete nya kot bb aq p wall dia teok info dia teda pon inrelay or yg sma waktu dgnnya tpi nsibnya lah dah muncul kat homeq statusnya so aq apa lgi teus sms dia tpi x lh smpai nak maki2 x men lh cam tu wat jtuh martabat aq jak kn.aq sms dia cra bek yg aq dah taw psal dia curang n aq mnta maaf klo aq ada slh kh apa kat dia nlpas tu n hri tu jga dia unfriend aq kat fb.knpa dia wat bgtu??sdngkn gf dia yg len siap maki sgala dia tpi x d'unfriend aq nie yg sms bek2 mntk maaf klo pna wat slh kat dia n ptus bek2 nie blsannya,aq apa lgi trus block fb dia spya apa2 pon psal dia atau aq x kn msuk kat home fb msing2 bb friend kat fb kmi rmai yg sma so bla friend aq like status nya kompom mncul status tu kat home n bgtu jgk lah sbaliknya so  nak elak smua tu lbh bek block kn.Tp yg aq x abis fkir knpa x block jak skli fb aq kn??bkn kn lgi snng n knpa dia bru unfriend aq lpas aq taw knpa x unfriend aq awal2 sblum aq taw bnda tu kn..
Smua tu wat aq blur us pening skit lh bla fkir2 blik..haha tpi apa yg ssah nya tuk lupa dia nie ya ampun surrender aq dibuatnya,smpai skrang msih ngat kat dia sdangkan kmi dah ptus time nak dkat raya lagi..sobsob apa bleh wat kn redha sja lah n try lupa dia slow2 even kdang2 tiba2 nie t'ngat kat dia..haha pnya lucu wehh.apa pon maw demdam kat dia bb wat bgtu x lah kot apa lgi maw bnci jauh skali kta org biar klo fkir blik smua tu slahnya tpI dah bkn jdoh kmi apa bleh wat trma sja lah n aq sntiasa doakn dia bhgia dgn plihan hatinya..always doakn yg terbaik untuk dia yg bernama Mohd.Azlie Fahmi BIN Ismail a.k.a ADAM Thanks sbab pernh wat aq gmbira n bgi aq memori yg sweet sdih gilak2 n mcam2 lgi lah trma kasih sngat2 ADAM.. hehe























































Monday, 13 May 2013

keliru



Sakit kan rasa nya bila org yang kita btul2 percaya n sayang khianat kita..curang kat blkang kita pasang perempuan lain.Tu lah yang aq rasa skrang sakit sangat smpai rasa nak menjerit kuat spya aq bleh lupa sakit hati nie..Dpan org aq msi bleh snyum ketawa t'bahak siap wat lawak lagi.wat muka2 x kisah teda perasan tpi dlam hati sakit yang t'amat sngat n bla sndri2 x sdar ada lah plak mengalir air mata yang x di minta2 mybe dgn mnangis bleh kurangkan rasa sakit yang aq rasa tpi sbnarnya tak.
  Dia yg btul2 aq syang smpai aq t'fkir apa yg sbnar nya dia maw dlam hbungan kami nie..??knpa dia buat bgtu..??knpa msti aq yg rasa smua nie..??salahq kah dia buat bgtu??tekanan sngat fkir bnda tu..Tpi apa bleh buat dia sdah plih bnda tu nak curang aq cuma bleh trma n wat fake smile yg tunjukkan aq nie kuat biar pun tak..mata still bengkak g bab bnyak sngat nangis..hehe mcam cina sesat sudh aq tngok muka ku kat cermin nie..Dia curang pun gan junior ku mang lah aq taw bah smpai junior aq chat aq kat fb mntak maaf.then aq ckap knpa mntak maaf sdangkan bukan slah mu n teda pun salah siapa2..??aq gan dia cuma kapel blum lagi ada ikatan yg halal smpai aq nak lrang2 dia..apa hak aq nak  wat bgtu..then aq mnta maaf kat junior aq bab wat dia rasa bersalah n x taw lah knpa aq rasa aq yg salah dalam hal nie bukan dwang bab mybe ada yg kurang n salah yang aq wat sampai dia kapel gan girls tu..msih bnyak tnda tnya dalam kpla otak aq nie bah..:(
 
  aiii..x dah mood nak go on crta aq nie..so smpai sini jak lah dlu aq share nnt2 dtang rjin n semangat nak curhat kat sini bab aq rasa lemah sngat bila d'wat bgni sakit hati kecewa sedih n mrah  tpi rasa syang msi ada tuk dia smpai aq rsa susah nak lupa dia n sbab syang tu aq x bleh bnci dia biar pon dia wat aq bgni ..apa pon mudah2an ditunjukkan jalan yang terbaik wat aq dan dia..:)