http://1.bp.blogspot.com/-2hVp8hMrY74/TpvKrnCS1hI/AAAAAAAABA8/iR15RWrUaYA/s320/girlpurple.png Story of me Lya : May 2013
HIDUP NIE IBARAT SOALAN MATEMATIK NAK SELESAI SOALAN MATEMATIK YG SUSAH KENA ADA FORMULA,SAMA LAH JUGA DENGAN HIDUP KENA ADA STRATEGI BARU SENANG NAK SELESAIKAN

Monday, 13 May 2013

keliru



Sakit kan rasa nya bila org yang kita btul2 percaya n sayang khianat kita..curang kat blkang kita pasang perempuan lain.Tu lah yang aq rasa skrang sakit sangat smpai rasa nak menjerit kuat spya aq bleh lupa sakit hati nie..Dpan org aq msi bleh snyum ketawa t'bahak siap wat lawak lagi.wat muka2 x kisah teda perasan tpi dlam hati sakit yang t'amat sngat n bla sndri2 x sdar ada lah plak mengalir air mata yang x di minta2 mybe dgn mnangis bleh kurangkan rasa sakit yang aq rasa tpi sbnarnya tak.
  Dia yg btul2 aq syang smpai aq t'fkir apa yg sbnar nya dia maw dlam hbungan kami nie..??knpa dia buat bgtu..??knpa msti aq yg rasa smua nie..??salahq kah dia buat bgtu??tekanan sngat fkir bnda tu..Tpi apa bleh buat dia sdah plih bnda tu nak curang aq cuma bleh trma n wat fake smile yg tunjukkan aq nie kuat biar pun tak..mata still bengkak g bab bnyak sngat nangis..hehe mcam cina sesat sudh aq tngok muka ku kat cermin nie..Dia curang pun gan junior ku mang lah aq taw bah smpai junior aq chat aq kat fb mntak maaf.then aq ckap knpa mntak maaf sdangkan bukan slah mu n teda pun salah siapa2..??aq gan dia cuma kapel blum lagi ada ikatan yg halal smpai aq nak lrang2 dia..apa hak aq nak  wat bgtu..then aq mnta maaf kat junior aq bab wat dia rasa bersalah n x taw lah knpa aq rasa aq yg salah dalam hal nie bukan dwang bab mybe ada yg kurang n salah yang aq wat sampai dia kapel gan girls tu..msih bnyak tnda tnya dalam kpla otak aq nie bah..:(
 
  aiii..x dah mood nak go on crta aq nie..so smpai sini jak lah dlu aq share nnt2 dtang rjin n semangat nak curhat kat sini bab aq rasa lemah sngat bila d'wat bgni sakit hati kecewa sedih n mrah  tpi rasa syang msi ada tuk dia smpai aq rsa susah nak lupa dia n sbab syang tu aq x bleh bnci dia biar pon dia wat aq bgni ..apa pon mudah2an ditunjukkan jalan yang terbaik wat aq dan dia..:)