http://1.bp.blogspot.com/-2hVp8hMrY74/TpvKrnCS1hI/AAAAAAAABA8/iR15RWrUaYA/s320/girlpurple.png Story of me Lya : Aku daN Dia
HIDUP NIE IBARAT SOALAN MATEMATIK NAK SELESAI SOALAN MATEMATIK YG SUSAH KENA ADA FORMULA,SAMA LAH JUGA DENGAN HIDUP KENA ADA STRATEGI BARU SENANG NAK SELESAIKAN

Wednesday, 17 April 2013

Aku daN Dia


AISHH..aq btul2 jiwa kacau skrang nie kena2 lagi  dgr lagu JUDIKA ~bukan dia tapi aku~ teus rasa nak nangis lah plak t'tiba..knpa kah..??terasa nak lyan emo malam nie bila fkir psal ubungan aku dan dia yg  jauh disana yg maybe tngah struggle maut study tuk exam dia next week!! aq kat sini plak tngh struggle nak lwan gan perasan yg tiba2 kacau bilau..knpa aq rasa bgini nie..??nak MENJERIT kuat kat sini AKU DAH KENAPAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!apa yg x kena gan aq skrang nie??
   Well..sejujurnya kapel gan dia bleh wat aq makdal(MAKANDALAM) n kurus tpi x jgk aq nie kurus2 bah smpai skrang sbb gaya nye nie bah..tp mybe dia pon  tknan jgk gan gya aq nie yg mcam bkan b'kapel..dalam s'bulan blum tntu kami ada sms or call nak kata jimat kdit x kot bab aq klau ada kwan sms kompom aq reply kalau ada kdit n x tmat tmpoh lah tp x taw lah knpa klau gan dia aq pnya prangai 360 darjah b'ubah..
   Ada yg ckap aq ego n ada yg ckap aq pntgkan dri sndri..weHH bnyak comel pnya kwan ckap aq cam 2 kan..??siap kna brainwash lagi spya hrgai dia..pnya lah aq hargai dia nie cuma aq x show sngat lah ..cak kmu fkir ada kah org b'kapel x pena contact maw ampir s'bulan??yg jdi p'hbung cuma fb jak kalau ada dia like status or photo aku mkna nya mci lah dia ingat aq nie n sihat lah dia 2 kalau x sihat teda 2 dia on9 kan siap p like pic CEWEK lagi siap b'komen g mcam maw aq flying kick jak dia ber sedar n trus normal trus..-.-"
   B'cinta gan dia ajar aq tuk sabar n kwal emosi x mcam sblum2 nie aq men lepas jak kalau  x puas hati smpai ada yg x than trus mntak ptus tp aq wat ~derk~ jak bukan slah aq pun kan sapa sruh suka sngat m'galah so aq apa lagi naik kpla lah..heheh
   SELAMA nie dia yg sllu mula sms or call aq x pena aq yg start enjin dlu..hahah smpai lah ada kjadian kami b'gaduh besar psal fb dia mrah aq n ckap jgn cari dia..Aq apa lagi dah d'ckap bgtu kan  msti lah sdr diri 2 so x lah aq sms or call dia lagi pas 2 tuk pjuk or mntak maaf yg mmpu aq wat cuma bagi JELINGAN MAUT kalau bleh nak t'kuar jak bji mata nie jeling dia  klau tiba2 t'srempak gan dia kat jlan time nak p or balik dri kuliah 2 pon nasib2 klau t'jmpa lah bab lain2 jbatan so kompom len2 bngunan kan..Then akhir nya dia m'galah n call  tp aq x angkat bab aq time 2 sakit hati plus frust lah jgk gan dia bab x pjuk aq kan..hehe So aq x pena bwa hp p klas slama kami b'perang siap aq ampai2 lagi dlam almari 2 hp besa lah x pntg pon kan..dah agak dah x kan ade bnyi pon kan..So nak lpas tkanan ajak kwan p kbox kat oneB melalak mcam org gilak smpai puas..smpai jak blik aq t'tiba rasa plak nak cek hp aq n pnya t'kjut beruk aq time 2 dia call aq 3 kali maw m'jerit bab happy teus jdi bhgia lah hari 2 bab udah kna pjuk blik n yg pling pntg aq terasa bla dia kata "klw org x msj tw kol smpai thun dpan pon juak 2 dya xkn msj" happy plus sdih plak mood time 2..eya lah bersalah plak bab sllu wat dia bgtu..slalu hrap dia jak yg mulakan smua nya..
    Mybe aq jrang sms or call dia..jrang nak mula chat gan dia..jrang nak ckap ape2 yg aq rsa pasal dia tp aq syang dia sngat2..mybe dia x taw tp org yg rpat gan aq taw apa yg aq rsa kat dia..dia jauh dari aq buat aq bljar hargai dia n redha gan hbungan kmi nie..SAYANG mcam mna pun aq kat dia n setia mcam mna pun aq kat dia kalau mmg dia bkan JODOH ku ttp jgk kmi x kan sama2..HNYA MMPU B'SERAH n trima apa yg jdi gan hbungan kmi ..Ape yg psti skrang nie kami msti fokus gan study n always ckap kat diri aku n dia kalau ada jdoh x ke mana jgk 2 ...yg psti SAYANG bnyak2 kat dia n rndu dia sllu..:)
    

No comments:

Post a Comment