http://1.bp.blogspot.com/-2hVp8hMrY74/TpvKrnCS1hI/AAAAAAAABA8/iR15RWrUaYA/s320/girlpurple.png Story of me Lya : prakTIkal
HIDUP NIE IBARAT SOALAN MATEMATIK NAK SELESAI SOALAN MATEMATIK YG SUSAH KENA ADA FORMULA,SAMA LAH JUGA DENGAN HIDUP KENA ADA STRATEGI BARU SENANG NAK SELESAIKAN

Wednesday, 10 April 2013

prakTIkal

Assalam apa khabr kmu smua??shat kah??..ok aq nie  makin hari makin banyak kerja tp buku jurnal blum lagi t'update tuk 2 minggu nie...huhuh Laporan pon belum buat nie x lama maw p kk balik tuk wat pembentangan and hantar laporan tu NERVOUS!!Slide show aq pon blum lgi aq start buat.
 X kan lah aq maw copy n paste jak kerja dowank yang lain..rasa bersalah plak kan kalau bgtu lagi pun kerja kami ndak sama bah..Tp kalau aq luah kat sini laporan n slide show aq bukan nya ada siap pon kan..hahaha gila sudh nie lporan ndak siap.
  2 lain crta lagi..Dalam sbuk urus kerja aq yg makin bnyak nie ada lah plak muncul msalah yg buat aq rasa bersalah psal BLOG nie..Tp mmng salah ku lah dalam hal nie so aq dah mntak maaf kat dia tp ttp gak aq rasa aq yg bersalah bab mcam kasi main2 prsaan org..Rsa sngat2 bersalah dalam hal nie hope dia x ambil hati gan perangaiq nie..Aq syg dia tp as priend sak n maybe cara aq lyan dia mcam lbh dri seorg kwan..I'M so sorry boy n kita masih kwan kan..??
  ok baiklah x nak lah sdih2 nie...nak sambung wat kerja nnt x siap2 plak..TAKE caRE smua nya..:)



No comments:

Post a Comment